Gå til indhold
1-2 dages levering. Gratis fragt på ordre over 500kr. Trustpilot 4.9

Politik

Hos Adélie er vi meget opmærksomme på behovet for passende beskyttelse og ansvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager, og vi giver datasikkerhed og fortrolighed høj prioritet. Denne persondata politik indeholder klare retningslinjer for, hvordan Adélie behandler dine personlige oplysninger, og vi opdaterer vores politik løbende i overensstemmelse med interne processer og gældende lovgivning.

Adélie sikrer fuld fortrolighed med hensyn til dine personlige data. Vi er ansvarlige for personoplysninger, der sendes via www.adelie.com.

Følgende er en redegørelse for, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, du giver og / eller sender, når du besøger vores hjemmeside, og når du bruger de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
 
 
Indsamling af oplysninger

Adélie indsamler oplysninger om dig, når du aktivt sender information til www.adelie.com, abonnerer på nyhedsbrevet, bestiller, deltager i konkurrencer og / eller deltager i andre aktiviteter på hjemmesiden. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. Indeholde dit navn, din e-mail-adresse, din private adresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsdata, oplysninger om et online køb og din navigation på hjemmesiden.
Når du sender oplysninger, bliver du altid informeret om, hvorvidt input er frivilligt eller krav om gennemførelse af den ønskede handling, f.eks. At gennemføre en transaktion i vores webshop.

Vi indsamler dine personlige oplysninger i et eller flere af følgende tilfælde:
 

 • Når du laver et online køb på www.adelie.dk

 • Når du abonnerer på Adélies nyhedsbrev

 • Når du opretter en kundekonto på www.adelie.dk

 • Når du deltager i en af ​​Adélies konkurrencer


Abonnere på vores nyhedsbrev

Indtastning af dine oplysninger og abonnement på nyhedsbrevet betyder, at du giver Adélie dit samtykke til at indsamle og behandle dine personlige oplysninger med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Kun Adélie, modtager og kan få adgang til dine oplysninger, og du kan til enhver tid inddrage dit samtykke.


Når du opretter en ADÈLIE-konto

Når du opretter en konto hos Adelie, bliver dine personlige oplysninger behandlet i overensstemmelse med gældende personoplysninger lovgivning. Det betyder, at dine personlige oplysninger behandles som fortrolige.

Du kan til enhver tid kontakte os på customer@adelie.dk for at få en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret om dig. Derudover kan du altid bede os om at rette op på forkerte oplysninger, slette eller rejse en indsigelse mod eller begrænse behandlingen af ​​dine oplysninger. Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du også velkommen til at kontakte os på ovennævnte email adresse eller telefon på (+45) 25 944 945. Hvis du vil have hele din Adélie-konto slettet, skal du sende en mail til customer@adelie.dk når som helst og beder os om at slette din konto.
 

Hvordan bruger vi personlige oplysninger

Personlige oplysninger indsamles og bruges til følgende formål:

 • Opfyldelse af en ordre på vores webshop

 • Abonnere på et nyhedsbrev

 • Forvaltning af brugerkonto / profil

 • Deltagelse i konkurrencer eller andre begivenheder

 • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til arrangementer og tildeling af værdikoder

 • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

 • Oversigt over købshistorik

 • Statistik og analyse af trafik på www.adelie.dk

 • Andre markedsføringsforanstaltninger


Adélie opretholder statistikker om hvilke områder af hjemmesiden vores brugere besøger, og hvilke produkter der er brugernes favoritter. Disse data indeholder ikke personlige oplysninger. De indsamlede data giver os viden om, hvordan brugere bruger hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du besøger fra, eller hvor du surfer til på internettet, når du forlader vores websted. Vi sælger eller på anden måde ikke informerer om vores brugers brug og navigation på vores hjemmeside, og vi sælger eller distribuerer heller ikke oplysninger om dine køb til en tredjepart.


Offentliggørelse til andre datastyrere

Dine personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til en tredjepart uden din tilladelse. Under visse omstændigheder og i overensstemmelse med lovgivningen, kan vi dog ifølge loven være forpligtet til at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. For eksempel er vi forpligtet til at videregive oplysninger til politiet i tilfælde af mistænkt kreditkortsvindel.


Overdragelse til andre dataprocessorer

Oplysninger til brug i produktleverancen overleveres til det rederi, som Adélie bruger. Denne partner behandler kun personlige oplysninger på Adélies vegne og i overensstemmelse med Adélies instruktioner.

Cookies

Vi benytter os af cookies på vores hjemmeside. 
 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig (med forbehold af visse lovbestemte undtagelser). Du har også ret til at rejse indvendinger mod indsamling og videre behandling af dine personlige oplysninger. Desuden har du ret til at få dine personlige oplysninger korrigeret, slettet eller blokeret i overensstemmelse med gældende regler. Du har desuden ret til at indhente oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og få disse data overført til en anden datastyring.


Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheders hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websteder, opfordrer vi dig til at læse webstedsejerens politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.


Sådan indgives en klage

Hvis du gerne vil indgive en klage over behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os pr. Telefon eller e-mail som vist ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28 5, DK 1300, København K, Danmark.

 

 

Gå til top Top