Gå til indhold
1-2 dages levering. Gratis fragt på ordre over 500kr. Trustpilot 4.9

Returregler

Udveksling, returnering og refusion ved varer købt på www.adelie.dk


Kunden forbeholder sig ret til at returnere varerne inden for to uger (14 dage) fra den dato, den er klar i GLS-butikken eller den dag, de har forsøgt at levere den til din adresse. Hvis du ønsker afhentning i butikken er det fra den dag den var klar, og du modtog mail om dette. Vi skal altså modtage din pakke inden de 14 dage fra modtagelse, hvis du ønsker refusion. Varerne skal returneres i samme stand som ved modtagelse. Varerne skal være ubrugte og hangtag skal være fastgjort. Hvis der er tegn på, at varerne er blevet brugt til en vis grad for at nedsætte produktets værdi, mister kunden sin ret til at udøve et afkast. For nogle varer kan den originale emballage udgøre en del af værdien af ​​det gode, såsom en sko kasse til et par sko, og derfor kan den ikke gælde som en returvarer hvis dette mangler. 


Returnerede varer kontrolleres, og hvis ovennævnte betingelser er opfyldt, deponeres beløbet tilbage på kundens konto.

Vi accepterer ikke afkast på trusser, badetøj eller beauty produkter, cremer osv. med mindre kunden har ønsket dem plomberet ved købet, og de returneres plomberet. Dette er vores firmapolitik af hygiejne- og sikkerhedsmæssige grunde.

Adélie tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtaget din pakke. Er pakken sendt til en pakkeshop, regnes det fra den dag pakken er klar til afhentning. Eller den dag pakken var klar til afhentning i butikken hvis du har ønsket dette.

Kunden er selv ansvarlig for alle omkostninger forbundet med returnering. I alle pakker vil der medfølge returlabel til GLS. Anvender du den returlabel, vil DKK 35,- automatisk blive fratrukket dit totale returbeløb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse, eller ikke at afhente den hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på DKK 100,- som kunden selv betaler for. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering når returpakken behandles.

Hvis du ønsker at bytte din ordre, bemærk venligst at du så skal lave en ny ordre. Med mindre det blot er til en anden størrelse, så noterer du det blot på retur sedlen.

RETURNERINGS ADRESSE
Ønsker du ikke at benytte den vedlagte returlabel, bedes du sende pakken til følgende adresse.

Adélie, Guldbergsgade 20, 2200 København N. Danmark

Bemærk at forsendelsen er på eget ansvar, så vi anbefaler at man sender pakken forsikret. Kunden skal sørge for at sende pakken retur direkte til Adélie Returneringer leveret til pakkeshop eller postkontor accepteres ikke, og returneres automatisk til kunden igen for kundens egen regning.

VARENS STAND
Ved retur skal varen sendes i original emballage, samt indeholde de tilhørende produkt hangtags samt prismærke. Hvis de originale hangtags og prismærke ikke er intakt i varen, vil den ikke kunne returneres.

Du vil hæfte for eventuel forringelse af varen værdi, som kan skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt. Du må prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis dette krav ikke overholdes, betragter vi varen som brugt og forbeholder os rettet til at sende varen retur, eller finde en løsning hvorpå der kan blive rettet op på skaden.

RETUR

  • Pak varen forsvarligt i original pose eller emballage med den udfyldte returformular.
  • Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.
  • Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.
  • Husk at få en kvittering fra pakkeshoppen på din indlevering

BEHANDLINGSTID
Vi behandler din retur pakke inden for 10 dage og refunderer beløbet til det anvendte betalingskort igen. Du vil modtage en bekræftelse på mail lige så snart at din returpakke er behandlet. Bemærk at der kan gå yderligere 1-3 hverdage, fra at din returnering er lavet, til at pengene kan ses tilgængelig på betalingskortet igen.

Vi gør opmærksom på at længere behandlingstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle returneringer.

Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Kontaktoplysninger til kundeservice

Hvis du har yderligere spørgsmål, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice - eller kontakt os på telefon +45 25 944 945 eller mai customer@adelie.dk 

 

Gå til top Top