Gå til indhold
Gratis fragt over 500kr. 1-2 dages levering. Trustpilot: 4.8. Betal med mobilepay

Returregler

Udveksling, returnering og refusion ved varer købt på www.adelie.dk


Kunden forbeholder sig ret til at returnere varerne inden for to uger (14 dage) fra den dato, den er klar i GLS-butikken eller den dag, de har forsøgt at levere den til din adresse. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse. Varerne skal være ubrugte og hangtag skal være fastgjort. Hvis der er tegn på, at varerne er blevet brugt til en vis grad for at nedsætte produktets værdi, mister kunden sin ret til at udøve et afkast. For nogle varer kan den originale emballage udgøre en del af værdien af ​​det gode, såsom en sko kasse til et par sko, og derfor kan den ikke gælde som en returvarer hvis dette mangler. 


Returnerede varer kontrolleres, og hvis ovennævnte betingelser er opfyldt, deponeres beløbet tilbage på kundens konto.

Vi accepterer ikke afkast på mundbind, undertøj, badetøj eller beauty produkter, med mindre kunden har ønsket dem plomberet ved købet, og de returneres plomberet. Dette er vores firmapolitik af hygiejne- og sikkerhedsmæssige grunde.

Når du udøver din ret til at returnere en vare, betales forsendelsen af ​​Adélie ved køb af varer over 500kr. Dette gælder ikke nedsatte varer og udsalg. Retur label til GLS medfølger og du klister den blot på din pakke og afleverer hos en GLS pakkeshop. Ved varekøb under 500kr. samt nedsatte varer / Varer købt med rabat, er omkostningerne ved returnering kundens egen og står selv for køb af porto (label kan blive tilsendt pr. mail ved henvendelse til butikken). Ved returnering af en vare skal du vedlægge den udfyldte returformular, der er angivet i pakken. Adélie webshop kompenserer ikke for returnerede pakker, der er gået tabt i returforsendelsen og de skal indleveres på adressen Guldbergsgade 20, ikke i div. pakkeshops - derfor anbefaler vi en forsikret forsendelsesmetode med et sporingsnummer eller vores vedlagte retur label. Restitutioner for returnerede produkter vil ske hurtigst muligt og senest 14 hverdage efter Adélie webshop modtager de returnerede produkter. Du får en bekræftelses-email, når behandler din retur varer, gerne inden for 3-10 hverdage. Du er også meget velkommen til at aflevere eller bytte dine returvarer i vores butik.

Hvis du ønsker at udveksle din ordre, bemærk venligst at du så skal lave en ny ordre. Med mindre det blot er til en anden størrelse, så noterer du det blot på retur sedlen.

Ved varer købt i vores fysiske butik på Guldbergsgade 20, kbh N, har du 8 dage til returnering eller ombytning. Dette gælder dog ikke nedsatte varer. 


Kontaktoplysninger til kundeservice

Hvis du har yderligere spørgsmål, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice - eller kontakt os på telefon +45 25 944 945 eller mai customer@adelie.dk 

 

Gå til top Top